Wie zijn wij?

Kwaliteit staat bij ons ten alle tijden boven kwantiteit. – Hakim. Founder Florazorg

Over Flora Zorg

Wij zijn in Rotterdam gevestigd maar bieden onze zorgdiensten in het hele land. Bij ons gaat het om de kwaliteit van de zorg en niet om de kwantiteit! Tevens is de betrokkenheid tussen Florazorg en haar cliënten erg belangrijk, er is dan ook geen “kloof” tussen beide partijen aanwezig waardoor de drempel tot betrokkenheid en bereikbaarheid zeer gering is.

Wij bieden een compleet pakket van zorg- en dienstverlening aan.

Voorlichting & Advies

U kunt gratis voorlichting op het gebied van zorg- en dienstverlening bij ons krijgen. U krijgt een persoonlijk advies over zorgmiddelen en over alle bestaande zorgaanvragen. Indien mogelijk geven wij advies in eigen moedertaal waarbij taal- en communicatieproblemen bij de zorgaanvraag geen rol meer dienen te spelen.

Zorgverlening aan huis

Wij brengen verzorging, begeleiding en huishoudelijke hulp bij u aan huis zoals u dat wenst. Wij begeleiden en ondersteunen u hierin.

Bemiddeling en Coördinatie

Hierin speelt Florazorg een belangrijke rol. Wij bemiddelen en coördineren voor de zorghulpverlening van verschillende partijen. Wanneer het noodzakelijk is, dan nemen wij contact op met uw huisarts/specialist, eventueel ziekenhuis, medische instanties en zorginstellingen zoals het zorgkantoor en de gemeente.

Zorg zoals u dat wenst

Wij hebben respect voor uw culturele en religieuze achtergrond en respect is een hoge eis. Wij laten iedereen in zijn normen en waarden en streven ernaar om de drempel tussen hulpbehoevenden en de zorgbemiddelaar laag te houden.

Aangenaam, wij zijn Florazorg

Teammember 2

Korte text… …..

Teammember 1

Hier komt een korte beschrijving over jouw positie/ambitie binnen Florazorg.

Wat cliënten en zorgverleners van ons vinden?

Wij zijn Florazorg en wij ontzorgen.

Vrijblijvend contact